Skip links

Faciliteiten

Een gastvrije beleving

Op SECOYA zijn tal van faciliteiten beschikbaar voor alle bewoners van SECOYA. Er is een koffiebar in gebouw C, een restaurant, maar er zijn ook extra vergaderruimten en flexibele werkplekken beschikbaar. Het doel is om alle huurders te ontzorgen en hen de beleving te geven dat de SECOYA community toevallig ook een kantoor is. Secoya moet een plek zijn waar je heel graag wilt zijn!

Unieke ontmoetingsplekken

In gebouw C bevindt zich een groot bedrijfsrestaurant, waar de open keuken veel ruimte biedt voor de Chef van VITAM om zijn kookkunsten aan de Secoya bewoners tentoon te stellen. Het restaurant is alle dagen toegankelijk als ontmoetingsplek. Eveneens beschikt de campus over een geweldige koffiebar! Deze vindt u op de BG van gebouw C. Anna voorziet u graag van een lekker kopje koffie, een smoothie of een gezonde snack. Interesse in het huren van deze ruimtes? Informeer erover bij het Secoya Service Point.

Inspirerende werkplekken

Voor ieder wat wils! Bij het Color Business Center in gebouw A en B of in gebouw C kunt u een kleine werkplek, ruimte of vergaderruimte huren. Heeft u meer ruimte nodig? Kijk in het menu bij Over Secoya - Huren in Secoya voor de beschikbare ruimtes en neem voor meer informatie contact op.

Gezond voor lijf en geest

Bootcamp met meerdere Secoyanen op onze eigen campus. Een trainer van Bootcamp Utrech zorgt elke week voor een afwisselende training. Zeer sportief of juist wat minder conditie, iedereen kan meedoen én het is kosteloos! De bootcamp is elke maandag tussen 17:30 - 18:30 uur en begint bij het Service Point in gebouw C.

Secoya Service Point

Een plek, fysiek op de campus, waar elke huurder te allen tijde welkom is. Een plek waar elke vraag of storing kan worden gemeld en direct wordt behandeld. De handyman, Service supervisor, receptiedames en de Hospitality Manager zijn dagelijks aanwezig om de operationele zaken efficiënt te organiseren en de huurders te ontzorgen. Het team op locatie is ten alle tijden te bereiken en staat tijdens werktijden voor de huurders klaar!

Gezond eten & drinken

VITAM zorgt elke dag weer voor een afwisselend assortiment waarbij gezond & duurzaam voorop staan. Bij VITAM staat goed en lekker eten centraal. Daarnaast geloven zij dat voeding mogelijkheden biedt om een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van de mens, samenleving en de wereld. VITAM is een grote speler op cateringgebied. Het is hun missie om mensen te verleiden om te kiezen voor een verantwoorde levensstijl, maar niet door het ongezonde te verbieden. Alles wordt op de locatie vers bereid.

Even de omgeving in?

Het Secoya Service Point beschikt over 5 herkenbare fietsen die voor iedereen te leen zijn. Even een boodschap doen, een afspraak in Utrecht of omgeving, ga gezond met de fiets! Vraag bij het Service Point hoe je de fiets kunt lenen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.