Parkeerupdate

parkeren2

Parkeren op SECOYA vanaf maandag 3 december!

Maandag aanstaande 3 december is het zover. We hebben de slagbomen voor iedereen geopend die samen met ons ‘zorgvuldig parkeren’ goed heeft geregeld. De eerste fase zit er nu op… en daarmee met alle feedback van iedereen nog een forse kwalitatieve gebruikers-optimalisatie uitgevoerd.

De werkzaamheden rondom het plein zijn nu in de laatste fase. Bij gebouw A wordt de bestrating definitief gemaakt de komende periode. Daarmee wijzigt de rijroute nog een keer. Iedereen die SECOYA wil verlaten rijdt dan door de parkeergarage (P.COYA) naar buiten. Bezoekers die aankomen via de bezoekersingang gaan meteen achter de slagbomen linksaf, aan de zijkant van de parkeergarage naar binnen.

5 PARKEERTIPS WAAR JE BLIJ VAN WORDT


- Je rijdt naar buiten, je voorganger rijdt door de slagboom. Jij wacht totdat deze sluit. Jouw ingelezen kenteken opent dan de slagboom voor jou. Dan ben je goed ‘uitgecheckt’ in ons parkeersysteem. 
- Kies de juiste ingang met je auto; Bezoekers en Medewerkers. Het is echt anders en staat duidelijk aangegeven. Ook als je werkt bij SVB en je parkeert op het parkeerdek bij gebouw D rij je via de Medewerkers-ingang en maak je het volledige ‘rondje’ naar je parkeerplaats.
- Informeer koeriers/leveranciers/taxi’s goed dat zij via de bezoekers-ingang worden toegelaten en daar een parkeerkaartje nemen. De eerste 20 minuten zijn GRATIS!
- Niet aangemelde bezoekers nemen een kaartje bij de slagboom en parkeren in de parkeergarage P.COYA. Zij betalen achteraf met PIN of CREDITCARD aan de uitrijslagboom.
- Uitrijkaarten, op voorhand te bestellen, in een aantal tijd-varianten zijn beschikbaar en af te halen bij ons Service Point.
- Voor alle vragen loop je gewoon eventjes binnen bij ons SECOYA Service Point of bel je ons op 030-3072300.

Back to the overview