Een gastvrije beleving

Op SECOYA zijn tal van faciliteiten beschikbaar voor alle bewoners van SECOYA. Er is een koffiebar, een restaurant, een bibliotheek met lounge, stomerij service en een kleermaker maar ook extra vergaderruimten en flexibele werkplekken zijn beschikbaar.  Het doel is om alle huurders te ontzorgen en hen de beleving te geven dat de SECOYA community toevallig ook een kantoor is. Secoya moet een plek zijn waar je heel graag wilt zijn!

  • SECOYA Service Point

    Een plek, fysiek op SECOYA waar elke huurder te allen tijde welkom is. Een plek waar elke vraag of storing kan worden gemeld en direct wordt behandeld. De Maintenance Supervisor, de gastvrouw en de Hospitality Manager zijn dagelijks aanwezig om de operationele zaken efficiƫnt te organiseren en de huurders te verzorgen.
    .
    Download nu onze app SECOYA of log in op www.hospitalityportal.nl en lees alles over SECOYA. Loop bij ons langs of bel ons op 030-3072300.
  • Gezond eten & drinken

    ROOTZ kitchen zorgt elke dag weer voor een afwisselend assortiment waarbij gezond & duurzaam voorop staan. "Wij werken niet meer met de ouderwetse frituur, maar kiezen voor gezonde maaltijden waarbij eerlijke, het liefst lokale, ingrediƫnten gebruikt worden" ROOTZ kitchen in het SECOYA restaurant.