Een gastvrije beleving

Op SECOYA zijn tal van faciliteiten beschikbaar voor alle bewoners van SECOYA. Er is een koffiebar, een restaurant, een bibliotheek met lounge, stomerij service en een kleermaker maar ook extra vergaderruimten en flexibele werkplekken zijn beschikbaar.  Het doel is om alle huurders te ontzorgen en hen de beleving te geven dat de SECOYA community toevallig ook een kantoor is. Secoya moet een plek zijn waar je heel graag wilt zijn!

 • Unieke ontmoetingsplekken

  In gebouw C bevindt zich een groot bedrijfsrestaurant, waar de open keuken veel ruimte biedt voor Chef van ROOTZ Kitchen om zijn kookkunsten aan de Secoya bewoners tentoon te stellen. Het restaurant is alle dagen toegankelijk als ontmoetingsplek.

  Eveneens beschikt de campus over een echt bruin café, direct naast het restaurant in gebouw C.
  Interesse in het huren van deze ruimtes? Informeer erover bij het Secoya Service Point.
 • SECOYA Service Point

  Een plek, fysiek op SECOYA waar elke huurder te allen tijde welkom is. Een plek waar elke vraag of storing kan worden gemeld en direct wordt behandeld. De Maintenance Supervisor, de gastvrouw en de Hospitality Manager zijn dagelijks aanwezig om de operationele zaken efficiënt te organiseren en de huurders te verzorgen.
  .
  Download nu onze app SECOYA of log in op www.hospitalityportal.nl en lees alles over SECOYA. Loop bij ons langs of bel ons op 030-3072300.
 • Inspirerende werkplekken

  Voor ieder wat wils!
  Bij het Color Business Center in gebouw A en B of Tribes in gebouw C kunt een kleine werkplek, ruimte of vergaderruimte huren. Heeft u meer ruimte nodig? Kijk in het menu bij Over Secoya - Huren in Secoya voor de beschikbare ruimtes en neem voor meer informatie contact op.
 • Gezond eten & drinken

  ROOTZ kitchen zorgt elke dag weer voor een afwisselend assortiment waarbij gezond & duurzaam voorop staan. "Wij werken niet meer met de ouderwetse frituur, maar kiezen voor gezonde maaltijden waarbij eerlijke, het liefst lokale, ingrediënten gebruikt worden" ROOTZ kitchen in het SECOYA restaurant.
 • Gezond voor lijf en geest

  Bootcamp met meerdere Secoyanen op onze eigen campus. Trainer Arend Maat zorgt elke week voor een afwisselende training. Zeer sportief of juist wat minder conditie, iedereen kan meedoen én het is kosteloos!
  De bootcamp is momenteel elke maandag tussen 17:30 - 18:30 uur en begint bij het Service Point.
  Fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Op de begane grond van Gebouw C zijn zij gevestigd. Meer info beschikbaar bij de receptie van Tribes.
 • Even de omgeving in?

  Het Secoya Service Point beschikt over 5 herkenbare fietsen die voor iedereen te leen zijn. Even een boodschap doen, een afspraak in Utrecht of omgeving, ga gezond met de fiets! Vraag bij het Service Point hoe je de fiets kunt lenen.